Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 10 12

Webinar: De Ideale Zorgadministratie

1 december - 10:00 - 11:00 uur


InschrijvenDatum: Dinsdag 1 december
Tijdstip: 10:00 – 11:00 uur

 

We leven in een gecompliceerde tijd: We staan voor ongekende maatschappelijke uitdagingen en de zorg is het middelpunt. Covid-19, hoofdlijnenakkoorden en de transitie naar de juiste zorg op de juiste plek vragen veel van zorgorganisaties. Houd jij het bij, kun je het bolwerken? Er wordt veel gevraagd van verschillende afdelingen. Alle ballen op de zorg, maar de processen moeten wel doorlopen. Juist nu is het van groot belang dat deze processen optimaal zijn ingericht en dat alles soepel verloopt, zodat alle aandacht naar patiëntenzorg kan gaan.

 

Tenzinger heeft jarenlange ervaring met de implementatie en optimalisatie van zorgadministraties. Op basis van al deze ervaringen hebben wij het model voor de Ideale Zorgadministratie (IZA) en de Ideale Zorg Organisatie (IZO) ontwikkeld. Door essentiële processen te optimaliseren en toekomstbestendig te maken is het mogelijk om voor jou de Ideale Zorgadministratie te realiseren.

 

Over de sprekers

Egbert Schaap is van oorsprong bedrijfseconoom en sinds 2008 werkzaam bij Cure4. Hij is als senior consultant werkzaam binnen het brede spectrum van de zorg op het gebied van procesoptimalisatie en projectmanagement. Quintijn Aman is ook consultant bij Cure4 en heeft ervaring in lokale politiek, en op zorgadministraties binnen de ouderenzorg en GGZ.

 

   

 

 

In dit webinar lichten wij het IZA-model en bijbehorende meetinstrumenten toe en geven we een doorkijk naar het IZO-model. Egbert Schaap en Quintijn Aman geven je de handvatten voor optimalisatie van jouw organisatie.