Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 10 12

Rapport Plus Pro


Deze training aanvragen

Training Rapport Plus ProJe bent al erg goed thuis in Rapport Plus en weet hoe je de vraag van jouw zorgorganisatie kunt vertalen naar een overzicht. De training Rapport Plus Basis staat nog goed in jouw geheugen, maar je wilt eigenlijk iets meer weten. Als aanvulling op de basiscursus kan een specialist van Tenzinger jou en jouw collega’s binnen één dag laten groeien naar een pro op gebied van Rapport Plus!

 

Onderwerpen van de training

De basis is natuurlijk erg belangrijk. Daarom kijken we tijdens deze training heel kort terug op de basistraining, maar daarna gaan we snel verder met het vervolg Je zult tijdens deze training zelf aan de slag gaan met onderstaande punten:

  • Korte herhaling van de basiscursus
  • Aanmaken en afdrukken van variabelen
  • Gebruik van (basis)scripts
  • Groeperen van gegevens

 

Heb je andere vragen of onderwerpen die je graag zou willen leren? Geef dit dan aan bij de trainer. Omdat we deze training bij jou op locatie komen geven is er voldoende ruimte om een eigen draai aan de training te geven.

 

Aanvullende informatie

Heb jij al ervaring met het maken van rapporten en wil jij je graag verder ontwikkelen op dit onderwerp? Dan is deze training perfect voor jou!

 

Je kunt deze training aanvragen via projectbureau@tenzinger.com (max. 8 personen)