Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 10 12

Eindgebruikers Wet Zorg en Dwang


Deze training aanvragen

Training Eindgebruikers Wet Zorg en DwangDe Wzd (Wet zorg en dwang) is de opvolger van de wet BOPZ en heeft veel invloed op de registratie en toepassing van maatregelen bij cliënten; zowel in de VG als in de VVT. Tenzinger heeft binnen Fierit een Wzd-dossier ontwikkeld dat alle zorgmedewerkers perfect ondersteund rondom de registratie van Wzd-zaken.

 

Maar hoe werkt dat dan? En wat betekent dat voor jou als zorgmedewerker? Jouw organisatie heeft je al inzicht gegeven in de Wet zorg en dwang en heeft uitleg gegeven bij termen en termijnen en waaraan jij je als zorgmedewerker moet houden. Maar waar leg je dat dan vast? En wanneer moet je toepassingen registeren en evalueren? Tijdens deze halfdaagse training neemt een specialist van Tenzinger jou mee in de werking van de formulieren rondom Wzd.

 

Onderwerpen van de training

Tijdens deze interactieve training ga je zelf aan de slag met de formulieren! De trainer van Tenzinger laat zien hoe de formulieren werken en hoe de samenhang tussen deze formulieren is, maar het grootste gedeelte van de training zul je, onder begeleiding van de trainer, zelf aan de slag gaan met de formulieren. De volgende formulieren, inclusief workflow, worden tijdens deze training behandeld:

 

  • Registratie van (on)vrijwillige zorg
  • Toepassing van incidentele (on)vrijwillige zorg
  • Evaluatie van (on)vrijwillige zorg
  • Juridische gegevens
  • Wettelijke vertegenwoordiging

 

Na het volgen van deze training kun jij er zelf voor zorgen dat de informatie rondom Wzd op de juiste manier wordt vastgelegd. Je weet hoe de formulieren werken en waar je op moet letten en kunt zodoende de wet op de juiste manier toepassen.

 

Aanvullende informatie

Wil jij zelf meer weten over de werking van de formulieren rondom Wzd of wil je als manager of teamleider jouw medewerkers meer kennis meegeven over de werking hiervan? Of wil je de artsen meenemen in de werking hiervan? Deze training is bedoeld voor iedereen die bij de zorg van een cliënt is betrokken.

 

Je kunt deze interactieve training aanvragen via projectbureau@tenzinger.com (max. 12 personen)