Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 10 12

Eindgebruikers DMS


Deze training aanvragen

Training Eindgebruikers DMSHet DMS (Document Management Systeem) is het digitale archief van een cliënt of medewerker. Elke cliënt of medewerker binnen jouw zorgorganisatie heeft een eigen, identieke mappenstructuur waarin documenten geplaatst kunnen worden. Maar wat is het nu eigenlijk precies? En waarvoor kun je dat als zorgmedewerker, medewerker van cliëntadministratie of medewerker van personeelszaken gebruiken?

 

Een specialist van Tenzinger zal jou tijdens deze ochtend of middag (half daagse training) uitleg geven over het DMS binnen jouw organisatie. Afhankelijk van de samenstelling van je groep wordt er gekeken naar het DMS van cliënten of het DMS van medewerkers. De werking is echter hetzelfde, waardoor je het ook kunt volgen als je op een andere afdeling werkt.

 

Onderwerpen van de training

Je krijgt tijdens deze training allereerst wat uitleg over het DMS en hoe dit werkt. Daarna zul je zelf ook aan de slag gaan met documenten plaatsen in het DMS op verschillende manieren. De volgende onderwerpen komen in ieder geval aan bod:

  • Opbouw van DMS (inclusief rechten)
  • DMS via Fierit Web (via DMS en via formulieren)
  • DMS via Find (en toekomstige WebFind)
  • DMS via Office Addin

Na het volgen van deze training kun je zelfstandig documenten verwerken in het DMS op de voor jou beschikbaar gestelde manieren.

 

Aanvullende informatie

Deze training is bedoeld voor iedereen die met cliënt- of medewerkerdocumenten werkt en wil weten hoe dit in zijn werk gaat. Deze training is deels informatief en deels interactief en kan gevolgd worden door jou en maximaal 9 collega’s. Ben je met meer personen? Dan kan de specialist van Tenzinger een hele dag naar jouw locatie toe komen om deze training te verzorgen. Wil jij graag meer weten over het DMS of wil je beter hiermee leren werken? Dan is deze training een mooie aanvulling op jouw kennis van Fierit.

 

Je kunt deze training aanvragen via projectbureau@tenzinger.com (max. 10 personen)