Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 10 12

Applicatiebeheer DMS


Deze training aanvragen

Training Applicatiebeheer DMSHet DMS (Document Management Systeem) is het digitale archief van een cliënt of medewerker. Elke cliënt of medewerker binnen jouw zorgorganisatie heeft een eigen, identieke mappenstructuur waarin documenten geplaatst kunnen worden. Maar wat is het nu eigenlijk precies? En wat moet jij als applicatiebeheerder weten van het DMS? Wil je het beheer beter snappen, of wil je misschien zelf documenttypes of dossiertypes toevoegen om de zorg beter te kunnen ondersteunen?

 

Tijdens deze halfdaagse training geeft de DMS specialist van Tenzinger jou inzicht in de opbouw en de werking van het DMS. Ook de verschillende autorisaties en batchopdrachten komen aan bod, zodat jij de zorgmedewerkers binnen jouw organisatie perfect kunt ondersteunen bij het gebruik van DMS.

 

Onderwerpen van de training

Deze training is deels theoretisch en deels praktijkgericht. Liggen er al wijzigingen voor DMS te wachten? Dan kan hier tijdens de training meteen mee geoefend worden! Je krijgt tijdens deze training meer kennis over:

 • Opbouw van DMS (inclusief rechten)
 • Autorisatiegroepen
  – Hyarchis Configuration
  – Autorisatiplugin
  – Fierit
 • Aanmaken en toevoegen van documenttypes, checklists, dossiertypes en dossier template
 • DMS Dossierindeling in Fierit
 • Batchopdrachten en poweruser/webuser
 • Beschikbaar stellen van DMS in Fierit Web

 

Aanvullende informatie

Deze training is bedoeld voor iedereen die met cliënt- of medewerkerdocumenten werkt en wil weten hoe dit in zijn werk gaat. Deze training is deels informatief en deels interactief en kan gevolgd worden door jou en maximaal 9 collega’s. Ben je met meer personen? Dan kan de specialist van Tenzinger een hele dag naar jouw locatie toe komen om deze training te verzorgen. Wil jij graag meer weten over het DMS of wil je beter hiermee leren werken? Dan is deze training een mooie aanvulling op jouw kennis van Fierit.

 

Je kunt deze training aanvragen via projectbureau@tenzinger.com (max. 10 personen)